Droomanalyse - Paranormale gaven helderzienden
Maak gratis account
Helderzienden bellen
Tarotkaart voor u
Fotoanalyse
helderzienden.nl / helderzienden / paranormale-gave-helderzienden / Droomanalyse /
   
  Paranormale gave Droomanalyse
     
 
Droomanalyse
Droomanalyse of droomduiding is voor het eerst gebruikt door psychiater Sigmund Freud, de vader van de psychoanalyse. Hij stelt dat dromen boodschappen zijn die voortkomen uit het onderbewuste en die zich manifesteren op een andere manier. Sommige van onze helderzienden kunnen dromen analyseren en je helpen om je dromen te begrijpen.

Wil je weten wat je droom betekent? Laat je dan begeleiden door één van onze helderzienden die je droom op de juiste manier kan interpreteren.

Volgens Freud is de ontstaansreden van een droom dikwijls heel onschuldig, vaak een recente gebeurtenis.  Een helderziende kan je helpen om de verborgen betekenis van een droom te vinden, die altijd teruggaat tot een belangrijk moment uit je verleden. Via het proces van de droomarbeid wordt deze gebeurtenis dan op een heel andere wijze voorgesteld. Onze helderzienden weten dat een droom meestal een vervulling is van een onderdrukte wens, volgens Freud had die meestal te maken met verdrongen seksualiteit.

De basis van droomduiding wordt gevormd door vrije associatie van elk afzonderlijk element in een droom en door afstand te doen van het rationele. Onze helderzienden helpen je om op deze manier achter de ware betekenis van de droom komen. Onze helderzienden gebruiken droomanalyse om uw dromen te verklaren.Volgende helderzienden hebben de gave Droomanalyse:


MB Rhais
Minoe Astrid
Anna
Destiny
Lineke
Petrus
Roos
Ruby
Stientje
Anny
Vicky Esperanza
Mina
Bibi
Ilse
 
   
 
lees ervaringen
stel een vraag
agenda helderzienden
word lid
   
  Voordelen voor Leden
     
  Als lid belt u naar lokale nummers met de helderzienden, u belt dus niet naar 0900-lijnen.  
     
  U heeft meerdere betaalmogelijkheden,
zoals iDeal, Bankcontact, VISA, Maestro, Mastercard, ...
 
     
  U ontvangt als lid tal van voordelen
geniet van onze acties
.
 
     
  Als lid kan u ook e-mailconsults aangaan met onze helderzienden.  
     
     
     
Word lid
 
 
  © Helderzienden.nl Home | Mobiele website | Werken als helderziende | Contact | Sitemap | Privacyverklaring | Disclaimer